Enhanced Site Actions access denied issue

Jul 28, 2008 at 9:05 AM
Hello Everyone,

It seems that the enhanced site actions feature is causing non-site admins to recieve an access denied message when enabled on my sharepoint installation. I can access the site and the enhanced site actions menu but standard "contribute" users cannot access the sites when the feature is enabled. Any idea why? I'd really like to get to the bottom of this because the enhanced site actions menu is truly excellent.

Kind Regards,
Craig
Aug 4, 2008 at 9:46 AM
I have the some problem :( I have must disable it because normal users can not open this page. They recieved "access denied" :(
Coordinator
Aug 26, 2008 at 1:00 PM
Fixed in the new version (3.1) which will be released shortly.
Aug 26, 2008 at 1:02 PM
Excellent Jan ... Superstar !!!!
Sep 2, 2008 at 11:55 AM
-----Original Message-----
From: kolescp <[email removed]>
To: Craig Porter
Sent: Mon Aug 04 12:34:38 2008
Subject: Re: Enhanced Site Actions access denied issue [smarttools:32389]

From: kolescp

I have the some problem :( I have must disable it because normal users can not open this page. They recieved "access denied" :(

Read the full discussion online <http://www.codeplex.com/smarttools/Thread/View.aspx?ThreadId=32389&ANCHOR#Post108843> .

To add a post to this discussion, reply to this email ([email removed] <mailto:[email removed]?subject=[smarttools:32389]> )

To start a new discussion for this project, email [email removed]

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe <http://www.codeplex.com/site/discussions/thread/unsubscribe/32389> on codePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at codeplex.com


______________________________________________________________________
This email has been scanned by the MessageLabs Email Security System.
For more information please visit http://www.messagelabs.com/email
______________________________________________________________________


______________________________________________________________________
This email has been scanned by the MessageLabs Email Security System.
For more information please visit http://www.messagelabs.com/email
______________________________________________________________________
Sep 3, 2008 at 2:01 AM
Edited Sep 3, 2008 at 2:04 AM
I installed the Enhanced Site Actions webpart  yesterday and it worked brilliantly.......until I realized that non-admins were getting the "Access Denied" errors.  It was driving me nuts until I decided to check here!  At least I know that a fix is in the works!

Great work on these solutions Jan

Cheers
Gary
Coordinator
Jan 21, 2009 at 12:55 PM
The 3.1 release never made it on the site. I've prepared a new release (4.0) which will be published later on this week. This release will solve the unauthorized access issue.